Sărbătoarea de Paște – un bun prilej pentru o casă curată

casă curată

Se apropie Sărbătorile Pascale, iar natura începe să dea semne că primăvara este aici, florile și copacii încep încet să crească şi să înfrunzească, vremea este mai caldă şi soarele mai prietenos. Tradiţia şi buna cuviinţă ne spun că pentru vreme de sărbătoare, inclusiv casa trebuie să fie pregătită.

Sărbătorile de Paște reprezintă o ocazie excelentă pentru a reîmprospăta casa şi a începe un nou sezon “cu aerul schimbat”. Dacă familia este numeroasă şi include şi copii, atunci urmează o perioadă destul de ocupată, cu vânătoare de ouă de ciocolată şi multe vizite. Casa curată musafiri aşteaptă, aşa că…să nu pierdem timpul! 🙂

Apelează la profesionişti pentru curăţarea covoarelor tale, cu cât mai repede, cu atât mai bine, căci nu rişti ca din cauza perioadei aglomerate la spălătoriile de covoare să îţi pierzi “locul”. Te aşteptăm la Spălătoria de covoare Mercur!

Cu ce începem? E bine să ai un plan, în care să scrii exact ce urmăreşti să faci: curăţarea dulapurilor, a şifonierelor sau rearanjarea sufrageriei. Dacă îţi planifici pe zile şi pas cu pas, poate că îţi va fi mai uşor să faci tot ce îţi propui.

Pregătirea casei pentru Paşte

Primul pas în pregătirea casei de sărbătoare este, evident, ordinea. Acum avem ocazia să reunţăm la obiectele nefolositoare şi să ordonăm bucătăria. Nici cămările sau dulapurile în care păstrăm alimentele nu ar trebui să fie evitate, iar frigiderului cu siguranţă i-ar prinde bine un inventar!

Este cunoscut faptul că această curăţenie în plan real ne aduce beneficii şi în plan psihic, astfel că e bine să profităm de ocazie.

Curățarea covoarelor pentru Paște

Cel mai bine este să apelaţi la o firmă profesională de curățat covoare. La spălătoria de covoare Mercur folosim  detergenți speciali,  care pot elimina cu uşurinţă petele şi elimină orice urmă de murdărie, care altfel ar rămâne, cel mai probabil, în fibra covoarelor.

Implică-ţi şi familia

Unde-s mulţi, puterea creşte. Nu vă luaţi agajamentul să faceţi totul singur sau singură. Atrageţi şi ceilalţi membri ai familiei în planul de curăţenie, astfel veţi fi mult mai eficienţi.

Spor la pregătiri!