“Primenirea” casei – curăţenia de primăvară.

curăţenia de primăvară

Curăţenia de primăvară – cum o facem corect?

Animalele de companie, copiii mici, noroiul, scurgerile și uzura generală pot face ca un covor să arate purtat, țeapăn și murdar, în timp. Este important nu numai să îndepărtați petele cât mai repede și mai eficient posibil, dar și să oferiți covoarelor dvs. o binemeritată curățenie completă, în fiecare primăvară. Covoarele noi sunt mai costisitoare şi este o opțiune mult mai bună să le oferiți o durată de utilizare cât mai lungă celor actuale.  O curățare profundă, cu echipament profesional, poate oferi chiar şi celui mai “obosit” covor o nouă viață.

Primăvara este anotimpul perfect pentru a schimba aerul din casă, a face curat în toate cotloanele, pentru a întâmpina cu braţele deschise o nouă viaţă. Ne primenim casa!

Există mai multe lucruri care, odată ce aţi facut curăţenia de primăvară, vă ajută să păstraţi casa curată o perioadă’ mai îndelungată.

În mod evident, nu purtați pantofi de stradă în casă şi, pe cât posibil, cereți oaspeților să-și scoată încălțămintea. Folosiţi covorașele de intrare la ușile exterioare, pentru a ţine excesul de murdărie cât mai departe de casă, aspiraţi regulat- de aproximativ 3 ori pe săptămână, pentru a evita acumularea de murdărie în covor. Murdăria combinată cu un lichid vărsat agravează orice pată.

Specialiştii recomandă curăţarea profesională a covoarelor o dată pe an, dar în cazul în care aveţi în casă animale de companie, este bine să profitaţi de o spălare în profunzime şi mai des. De asemenea, dacă s-a întamplat accidental să fie pătat covorul semnificativ, chiar dacă în aparenţă pata poate părea curăţată, de cele mai multe ori fibra covorului a avut de suferit în profunzime, şi doar o curăţare profesională îi poate reda curăţenia completă.

Vă aşteptăm la Spălătoria de covoare Mercur! La cerere, putem prelua covoarele de la domiciliu, urmând să le livrăm mai apoi perfect curate. Pentru mai multe informaţii sau programări, vă invităm să ne contactaţi la 0751.957.754.