O casă curată e o casă fericită

De ce un mediu curat este prima condiţie pentru fericire?

spalatorie covoare cluj

Pentru mulți dintre noi, casa este aproape ca un sanctuar, locul nostru de suflet, reconfortant, unde ne retragem după o zi grea la serviciu şi ne petrecem cea mai mare parte a timpului. “Acasă” este locul unde putem fi noi înşine şi ne relaxăm cu adevărat. E greu să ai confort când casa este dezordonată sau chiar murdară. Oricât de plăcută ar fi amenajarea casei, dacă nu este curată, atunci dispoziţia noastră are de suferit. Cine s-ar simţi bine într-un loc unde toate sunt alandala?

spalatorie covoare

Există o mulţime de principii Feng-Shui pentru amenajarea casei, dar prima şi cea esenţială este că locul trebuie să fie curat. Se recomandă astfel revitalizarea casei, pentru schimbarea energiei şi aducerea unui flux pozitiv, care ne poate influenţa benefic. Cum putem scăpa de energia negativă? Prin ordine, eliminarea lucrurilor vechi, uzate sau deteriorate acumulate de-a lungul timpului, de la garderobă la bibliotecă, birou, astfel energia personală nu va rămâne statică. Locul se va elibera pentru experiente noi.

spalatorie

Zona de intrare în casă este foarte importantă, conform Feng-Shui. Este locul prin care atragem energiile în casa noastră, iar dacă este blocat, atunci nu putem beneficia de fluxul de energii pozitive care să ne influenţeze în bine energia personală. Amenajaţi după propriile preferinţe cu un covor curat, cu design atractiv la intrare, o mică măsuţă pe care să aşezaţi o plantă verde şi sănătoasă şi elemente decorative de culoare roşie sau albastră.

Uită-te în jurul tău! Îţi place ceea ce vezi sau crezi că există loc de mai bine?

casa curata

Din bucătărie în dormitor sau baie, casa ta trebuie să fie curată şi primitoare. Elimină ceea ce este în plus, renunţă la a mai păstra lucrurile pe care nu le-ai mai folosit, de exemplu, în ultimul an. Sigur nu îţi mai trebuie! Dezordinea şi lipsa curăţeniei reprezintă o energie de joasă intensitate, stagnantă, care se hrăneşte din din energia ta. Aşa că, dacă vrei să deschizi drumul pentru linişte şi fericire în viaţa ta, începe de acasă. Noi vom fi bucuroşi să dăm un aspect nou şi curat covoarelor tale.

Te aşteptăm la Spălătoria Mercur, din Cluj-Napoca, Str. Detunata nr.1, cart. Gheorgheni. Ai intrebări sau doreşti transport de la sau spre domiciliu? Nimic mai simplu! Sună la 0264-44-6652 ; 0264-44-9999 sau 0752-66-5038 şi noi te vom ajuta să ai un covor impecabil!