Modele neobişnuite de covoare

covor oua

Există covoare clasice şi covoare cu totul neobişnuite. Creativitatea designerilor nu are limite şi sunt modele de covoare care te lasă fără cuvinte! Chiar dacă nu toţi am avea curajul să aşternem în casă un covor cu model de …ouă ochiuri, spre exemplu, ne putem delecta cu imaginile de mai jos.

Cum ar fi să simţi iarba sub picioare când ieşi de la duş? Un covoraş care trăieşte! Este creat din diverse varietăţi de muşchi şi promite o reconexiune benefică la Mama Natură.

covor iarba

Un accent foarte modern este covorul cu iluzie optică. Chiar dacă podeaua este perfect plată, iluzia produsă de designul acestui covor este suficient de puternică să păşeşti cu mai multă atenţie.

covor iluzie optica

2 în 1! Un covor care ţine loc şi de cuvertură pentru un şezlong. Cum vi se pare?

covor lung scaun

Un covor cu papuci…încorporaţi. Totul e să nu uiţi unde i-ai lăsat. 🙂

covor papuci

Unul dintre conceptele creative la mare căutare este de a aduce natura în interiorul casei. Din această dorinţă s-au născut modele de covoare ce imită pietrele de râu sau lemnul proaspăt tăiat.

covor pietre

covor lemn

Un designer propune un covor sub forma unei felii de salam. Poate pentru bucătărie?

covor salam

Camera copilului poate fi decorată cu un covor în relief, un orăşel cu străzi pentru locul perfect de joacă.

covor oras strazi

O propunere mai elegantă este covorul în formă de clape de pian, anexa potrivită dacă aveţi şi acest instrument muzical în sufragerie.

covor pian

Designul acestor covoare poate fi atractiv, dar curăţarea lor este cu singuranţă problematică. Oare plăcerea vizuală compensează efortul de a le păstra curate? Nu vă promitem că putem curăţa covoare create din iarbă sau lână netoarsă, dar pentru toate celelalte apelaţi cu încredere la Spălătoria de covoare Mercur. Puteţi opta să aduceţi covoarele la noi şi beneficiaţi de un preţ de 6 lei pe metru pătrat pentru spălare sau puteţi alege varianta uşoară: ne ocupăm de transportul covoarelor, curăţare şi livrarea acestora în cele mai bune condiţii, totul la preţul de 8 lei-mp.

Pentru mai multe detalii şi comandă apelaţi 0264-44-6652 ; 0264-44-9999 sau 0752-66-5038.

Vă aşteptăm!