Interioare în alb – inspiraţie pentru amenajarea casei tale

covoare albe

Cauţi inspiraţie pentru alegerea covoarelor sau vrei să schimbi look-ul casei tale?

Albul, modern sau poetic, rece sau primitor este preferat atât în modă, cât şi în designul interior, datorită versatilităţii sale. Specialiştii în design recomandă albul ca element principal în coloristica unei camere, el nu mai este utilizat doar pentru fundal. O alegere clasică, albul se “schimbă” în funcţie de celelalte culori cu care este asortat, căpătând valenţe noi.  Iată cele mai frumoase trei combinaţii cu alb pentru un interior plăcut.

Totul în nuanţe de alb

inspiratie covoare

Un interior complet alb conferă o notă de nobleţe casei, ne putem juca cu diferite tonuri de alb – alb de fildeş, alb gălbui precum şampania şi până la nuanţe de alb-gri pentru un covor accent al camerei.

Clasicul alb şi negru

covoare alb negru

covor alb negru

Nu poţi da greş cu combinaţia clasică dintre alb şi negru, o alegere elegantă minimalistă, caracteristică a apreciatului stil scandinav. Pentru ca atmosfera să nu devină prea închisă, alegeţi albul ca şi culoare predominantă. De asemenea, covoarele cu motive geometrice în alb-negru şi mici accente de o altă culoare – plante verzi, decoraţiuni, vor da un plus de modernitate locuinţei.

Alb şi roşu

covoare alb rosu

Asocierea dintre alb şi roşu aminteşte de interioarele asiatice şi este o combinaţie caldă şi veselă. O piesă de mobilier roşie este o alegere îndrăzneaţă şi de efect, care va scoate în evidenţă întregul design.

Este adevărat, întreţinerea unor spaţii precum cele de mai sus poate fi mai dificilă, dar cel puţin în privinţa covoarelor nu trebuie să îţi faci griji. La Spălătoria de covoare Mercur îţi oferim servicii impecabile de curăţare a covoarelor, inclusiv cu preluare de la domiciliu, în funcţie de opţiunea ta. Profită de oferta noastră valabilă în luna ianuarie: numai 5,99 lei/mp! Te aşteptăm să ne contactezi la 0264-44-6652,  0264-44-9999, 0752-66-5038 sau la adresa Str. Detunata nr.1, Gheorgheni din Cluj-Napoca.