Idei pentru balconul tau-cum alegi un covor potrivit

Vrei sa reamenajezi balconul cu ajutorul unui covor?

amenajare-balcon-colorat

Visezi la un loc placut de relaxare, un spatiu de reverie doar al tau? Balconul poate fi acest spatiu. Cu un covor poti transforma balconul tau intr-un loc intim care sa poarte amprenta stilului personal. Modelul pe care il vei alege va puncta estetic acest spatiu destinat relaxarii, fiind principalul element de design care da tonul stilului adoptat in amenajare.

Alege un covor viu colorat, daca esti o persoana optimista si extrovertita. Culorile vesele se vor reflecta si in felul in care te simti. Vei obtine un aspect extraordinar, iar covorul poate deveni centrul de atractie al balconului, locul spre care se indreapta toate privirile.

balcon-design-interior-covor

Un covor este o pata de culoare si de diversitate. Iti place stilul traditional? Alege un model rustic, placut la atingere. Atat tu,cat si musafirii, veti aprecia acest loc atragator, care te imbie la discutie si relaxare.

Daca balconul tau este umbrit, foloseste un covor care sa ii dea o nota de spatialitate si de culoare. Covorul pe care il alegi va crea 90% din designul balconului, asa ca daca ai o mica gradina, este indicat sa asterni un covor cu motive florale. Daca vrei adopti un stil modern, cel mai potrivit este un covor cu modele geometrice, cat mai simplu, cu nuante adaptate designului de ansamblu.

adelaparvu.com-despre-50-de-idei-pentru-amenajarea-balconului-14

Un loc perfect in care sa te relaxezi si sa citesti o revista, nu-i asa?
Atentie la detalii, caci acestea creeaza intregul, alege fiecare piesa cu grija. Covorul este cel care va conferi originalitate si culoare balconului tau, asa ca tine cont de tendinte si stilul personal. Tu trebuie sa ai tot confortul necesar!

Nu uita ca un covor trebuie curatat in mod regulat, asa ca ne poti contacta oricand pe www.covorcurat.ro ori la telefon 0264.449.999 / 0264.446.652, sau vino direct la Spalatoria de covoare Mercur din Str. Detunata nr.1, Gheorgheni, Cluj-Napoca.Te asteptam!

Related Posts