Idei pentru a menţine casa curată, mai uşor

casa curată

Casa ta este locul de suflet, unde eşti obișnuit să trăieşti. Indiferent cât de mult timp petreci în afara casei, fie la birou sau în călătorii, tot acasă eşti cea mai mare parte a anului. Iată de ce păstrarea acestui mediu atractiv şi curat ar trebui să fie o prioritate pentru oricine. Îţi propunem câteva idei, care să te ajute să te bucuri de timpul petrecul acasă în deplin confort.

Elimină dezordinea şi bucură-te de spaţiile deschise. Unul dintre cele mai mari obstacole în calea curățeniei și a confortului este dezordinea. De-a lungul timpului acumulăm un număr mare de obiecte, de care, de cele mai multe ori, ne putem dispensa cu uşurinţă. Dacă analizezi ce lucruri îţi sunt cu adevărat folositoare sau îţi fac plăcere, vei fi surprins să remarci că multe nu îţi sunt necesare. Mai mult decât atât, prea multe obiecte agglomerate într-o cameră o fac mai greu de curăţat şi îţi transmit o senzaţie de sufocare. Eliberează spaţiul, fă loc pentru lucruri noi şi bune în viaţa ta.

Depozitează inteligent. O altă provocare pentru păstrarea locuinţelor curate este depozitarea. Atunci când lucrurile sunt sortate şi depozitate cu gândul la economia de spaţiu, este mai uşor să te simţi relaxat acasă. În plus, obiectele depozitate corect rămân curate, nu acumulează praf şi se menţin în stare bună. La bucătărie sau în dormitor, este  indicat să ai la îndemână soluţii de depozitare potrivite.

Fă o prioritate din curăţenia zilnică şi programează-ţi o curăţenie temeinică periodic. Aeriseşte, dar nu excesiv, va fi doar o invitaţie pentru praf să-ţi viziteze casa, mai ales dacă locuieşti în mijlocul oraşului. Şterge mobila expusă şi împachetează tot ce nu foloseşti în mod curent. Cel puţin o dată pe an şi mai des, dacă ai animale de companie, apelează la serviciile unei spălătorii profesionale de covoare. Diferenţa va fi atât una estetică, dar şi din punctul de vedere al calităţii aerului.

Te aşteptăm la Spălătoria de covoare Mercur!