Feng Shui de toamna pentru casa ta

feng shui pentru casaFeng Shui de toamnă pentru casa ta

Cu toţii simţim deja că sezonul rece se apropie. Pe măsură ce petrecem tot mai mult timp în interiorul casei, putem face câteva ajustări ce ţin de regulile Feng Shui. Toamna este un moment care ne îndeamnă să renunțăm la trecut. Natura se pregătește să lase frunzele să cadă și să renunțe la rămăşiţele verii, pentru a se pregăti pentru viitor. Acum este un moment minunat să ne punem casa în ordine, deoarece energia schimbătoare facilitează un fel de reorganizare similară în viața noastră.

Iată 5 sfaturi simple de la specialiştii Feng Shui pentru a vă ajuta să întâmpinați apropierea sezonului rece:

1.Înlocuiți covorul de la intrare, iar cel de pe hol curăţaţi-l la o spălătorie profesională. Acest lucru vă va ajuta să atrageţi noi oportunităţi către căminul dumneavoastră.

2. Curăţati grădina de flori uscate şi înlocuiţi-le cu flori vesele de sezon, care vor aduce energie pozitivă până la primul îngheţ. Îndepărtați frunzele moarte de pe acoperiș și jgheaburi și tăiați toate crengile ce atârnă deasupra casei, în Feng Shui acestea simbolizează o greutate ce vă apasă pe umeri.

3. Chiar dacă vremea devine mai răcoroasă, deschideţi ferestrele zilnic şi aerisiţi camerele, aerul proaspăt aduce cu sine mai multă energie.

4. Ardeți lumânări parfumate pentru a vă schimba perspectiva pentru un nou sezon: vanilia face atmosfera din cameră mai relaxată, menta reduce pofta de mâncare, căpşunile stimulează energia şi puterea fizică, parfumul floral este benefic pentru învăţare, iar cel de pin pentru a stimula starea de bine.

5. Este bine să faceţi curăţenie în fiecare colţişor din casă. Covoarele spălate, iar ferestrele perfect curate, pentru a permite luminii să pătrundă nestingherită. Rearanjați-vă mobilierul, chiar dacă mutați canapeaua doar câțiva centimetri mai aproape de fereastră sau de lampă într-o altă parte a mesei, pentru a aduce energie diferită în camera dvs.

Contactaţi-ne pentru a face chiar acum o programare la Spălătoria de Covoare Mercur!