Despre Noi: Covor Curat are o experiență în domeniu de peste 10 ani, satisfăcînd mii de clienți de-a lungul anilor. Oferim cele mai bune servicii de curătare a coavoarelor si nu numai. Suntem într-o continuă dezvoltare în acest domeniu, așadar utilizăm cele mai performate echipamente precum: centrifugă pentru stoarcere, dezumidificator, aparat de spalat cu jet de apă la presiune mare, perie electrică de spalat covoare, solutie specială pentru spalarea covoarelor și mochetelor.

Pentru că ne-am extins pe nișa noastră, am încheiat și numeroase parteneriate cu firme de încredere care ne recomanda.

Oferim seriozitate si o calitatea impecabila a serviciilor, caci suntem pasionati de ceea ce facem!

Covoarele au o lungă și interesantă istorie, nu ți-l neglija, adu-l la noi și-l vei primi ca nou. Știai că virusul Norwalk(virusul care cauzează gastroenterita) poate supraviețui pe un covor necurățat mai mult de o lună? O investitie periodica in curatarea covorului este extraordinar de benefica nu numai pentru aspectul exterior care va fi mult mai placut si ingrijit, dar si pentru sanatatea ta si a familiei tale!

Un covor curat, o atmosfera mai placută!

Ne gasiti la Spalatoria Mercur, Str. Detunata nr.1, Gheorgheni, Cluj-Napoca.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati: 0264 44 99 99 sau 0751 95 7754. Pentru comenzi si programari – L-V 09:00 – 17:00 — S & D inchis *in perioadele de varf programul este zilnic intre orele 08:00 -19:00

Dedicam intreaga pasiune pentru calitatea serviciilor noastre!

99%
Feedback pozitiv
9524
Clienti fericiti
12lei/mp
Daca aduci tu covoarele
14lei/mp
Daca venim noi dupa covoarele tale

Clientii nostri

Gradinita Raza de Soare
Tribunalul Cluj
Vanilla Events
Transylvania College
Tenisaxyall
Descris.ro
Lista de rechizite
Netinform
Piscina Salicea

Ai nevoie de ajutor ?