De ce să programezi curăţarea covoarelor tale din timp înainte de sărbători

curăţarea covoarelorSărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a ne înfrumuseţa casa şi de a ne bucura de tradiţii. Decoraţiunile de sezon sunt o adevărată bucurie şi ne introduc în atmosfera special de sărbătoare. Pentru a ne asigura că totul este pregătit şi casa noastră perfectă în întâmpinarea musafirilor, iată de ce ideal este să te ocupi de curăţarea covoarelor din timp.

Perioada sărbătorilor este cea mai frumoasă, dar şi una dintre cele mai aglomerate din an! Suntem ocupaţi să alegem cadourile pentru cei dragi, să finalizăm diverse proiecte la lucru sau să ne pregătim casa pentru zilele de sărbătoare.

Nu uitaţi că, dacă aveţi covoarele curate, casa va mirosi şi va arăta mai frumos.

Scapă de toate petele de la noroi acumulate în această toamnă ploioasă! Cu toţii iubim animalele de companie, dar mirosul şi petele care se impregnează în covoare nu sunt la fel de plăcute.

Pentru a vă asigura că musafirii vă admiră casa şi se bucură de atmosferă în loc să remarce murdăria de pe covor, vă invităm la Spălătoria de covoare Mercur. Covoarele vor arăta ca noi şi vor mirosi foarte plăcut. Pe de altă parte, trebuie să ştii că va fi mai uşor să cureţi petele inevitabile de mâncare sau băutură de pe covoare, dacă sunt curăţate în prealabil.

Nu lăsaţi curăţenia pe ultima sută de metri!

Probabil ştii că sfârşitul de an este o perioadă foarte aglomerată, inclusiv pentru spălătoriile de covoare, astfel încât dacă amâni curăţarea lor este foarte posibil să nu mai găseşti locuri libere. De aceea, este bine să suni din timp la Spălătoria de covoare Mercur, iar noi vom avea grija să ai covoarele impecabile pentru sărbători şi astfel, o casă mai frumoasă.

Contactează-ne chiar astăzi şi vom fi bucuroşi să te ajutăm!

Telefon: 0751957754, 0264.449.999 sau 0264708933 .