Curăţenia înainte de sărbători: cum îţi găseşti motivaţia să te apuci de lucru

curăţenia înainte de sărbătoriToată lumea adoră sărbătorile, poate că nu toţi recunosc, dar ocaziile de a te întâlni cu toată familia şi prietenii în jurul mesei îmbelşugate sunt mai rare decât ne-am dori, astfel încât sărbătorile de iarnă merită să fie apreciate la adevărata lor valoare.

Însă înainte de a petrece, casa trebuie pregătită de sărbătoare şi pentru vizite. Cum să-ţi găseşti motivaţia pentru a începe curăţenia în casă?

Cheamă pe cineva în vizită. Acest lucru te poate face să grăbeşti puţin lucrurile şi să organizezi casa “pe repede înainte”. Nimănui nu-i place să fie cu casa dezordonată când primeşte musafiri, aşa că o vizită te poate motiva să termini curăţenia mai repede.

Încearcă un produs nou de curăţenie. Ai remarcat că atunci când îţi cumperi tot felul de produse de curăţenie eşti tentat să faci curat mai repede, pur şi simplu din dorinţa de a le testa? Încearcă şi acum!

Profită de ocazie să îţi reorganizezi cămara şi – sau şifonierul, te vei simţi mai eliberat şi revigorat. Acest lucru îţi va da impulsul de a continua curăţenia în întreaga casă.

Ce-ar fi să reamenajezi o cameră? Planurile de redecorare te vor face să-ţi doreşti ca toată casa să strălucească de curăţenie, în aşteptarea Crăciunului.

Poţi apela oricum la ajutoare. Şi chiar dacă poate curăţenia casei va dura ceva timp, după finalizarea ei vei avea un  sentiment de împlinire şi de bucurie, pentru că vei fi cu adevărat pregătit de sărbătoare. Şi, cum se spune, casa curăţată musafiri aşteaptă! 🙂 Avem veşti bune: noi te putem ajuta cu preluarea covoarelor de la domiciliul tău, pentru a le curăţa la Spălătoria de covoare Mercur. După ce sunt (aproape) ca noi, ţi le livrăm înapoi acasă. Dacă vrei să beneficiezi de acest serviciu, trebuie doar să ne contactezi telefonic la 0751.957.754. Spor la treabă şi inspiraţie la decorarea casei de sărbători!