Curăţenia înainte de Paşte şi aranjamente de sărbătoare

curatenie si aranjamente paste

Paştele se apropie şi este timpul să ne pregătim de sărbătoare… acest lucru înseamnă cel mai adesea multe vizite ale prietenilor şi familiei. Dacă încă nu aţi început curăţenia în casă, trebuie să “atacaţi” planul de reîmprospătare a casei: ferestre curate, dulapuri ordonate. Acum este un moment bun să verificaţi starea covoarelor peste care a mai trecut un anotimp. Este indicat să vă programaţi la o spălătorie profesională de covoare, mai ales că suntem în plin sezon al alergiilor şi este de dorit să evităm orice alergeni în casă. Contactaţi Spălătoria de covoare Mercur pentru cele mai bune rezultate în curăţarea covoarelor, atenţia la detalii şi dedicarea noastră ne recomandă. Sunaţi-ne astăzi la 0264.449.999 sau 0264.446.652 şi asiguraţi-vă că aveţi o programare pentru a putea întâmpina sărbătorile aşa cum se cuvine.

După ce casa este curată şi pregătită pentru Sfânta Sărbătoare, vă puteţi gândi la amenajarea în ton cu acest prilej de bucurie şi reîntâlnire în jurul mesei cu cei dragi.

Iată câteva idei care poate vă vor inspira!

Masa de Paşte nu este la fel de festivă fără tradiţionalele ouă vopsite în roşu sau alte culori care vă sunt pe plac, asortate cu vesela şi mediul ambient.

curatenie si aranjamente paste

Tonurile de pastel sunt foarte apreciate şi pot fi obţinute prin vopsirea naturală a ouălor.

curatenie si aranjamente paste

Un aranjament ingenios şi foarte uşor de realizat: flori în coajă de ou, aşezate direct în cofraj!

curatenie si aranjamente paste

Întreaga casă poate fi decorată de sărbătoare. Dacă totul străluceşte de curăţenie, un buchet de flori aşezat pe o măsuţă de cafea alături de un aranjament specific de Paşte va transforma un colţ de conversaţie în clipe de bucurie pentru orice musafir.

curatenie si aranjamente paste

Încearcă să aduci natura plină de speranţă a primăverii în interior! Dacă nu ai un covor cu motive florale, cateva crenguţe pe care ai agăţat ouă decorative vor înveseli camera.

curatenie si aranjamente paste

Oricum te vei decide să decorezi casa, important este să întâmpinăm această sărbătoare cu sufletul curat, iar această primenire să se răsfrângă şi asupra căminelor noastre. Atunci totul va fi în armonie.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre profesionale de curăţare a covoarelor, vizitează secţiunea care îţi va răspunde la mai multe întrebări aici. Te aşteptăm!

Related Posts