Nu lăsa pe decembrie ce poţi face în noiembrie. Curăţenia casei, simplificată

curăţenia caseiA sosit şi noiembrie, imediat vine luna sărbătorilor, când toate lucrurile se precipită şi parcă timpul nu mai ajunge pentru toate pregătirile ce trebuie făcute. Tocmai ca să te mai degrevezi de anumite lucruri, încearcă să rezolvi parte din ele încă din noiembrie.

Sunt câteva treburi de organizare ce le poţi face doar o dată sau de două ori pe an, aşa că în noiembrie poţi economisi timp pentru curăţenia de primăvară, de exemplu.
Iată de ce te-ai putea ocupa:
1. Pregăteşte bucătăria pentru sezonul sărbătorilor. Ne referim aici la acele lucruri pe care doar tu le poţi face şi nicio companie de curăţenie nu te poate ajuta: reorganizarea dulapurilor, verificarea termenului de expirare al condimentelor şi al altor ingrediente, aruncarea celor expirate sau pe care nu le vei mai folosi.

2. Curăţă bine aragazul. Dacă tot eşti la acest capitol, poate nu ar strica să sortezi acum tigăile şi cratiţele care trebuie scoase din uz, oricât de mult ţi-au plăcut cândva. Reînnoieşte-le pentru un nou sezon.

3. Frigiderul. Curăţă şi sub, şi în spatele lui. E timpul să sortezi şi bileţelele de pe el, magneţii sau alte briz-brizuri. Curăţă-l temeinic şi lasă-l puţin şi liber. Dacă tot te ocupi de electrocasnice, nu ar strica să te ocupi şi de maşina de spălat rufe sau vase şi de uscător.

4. Fă mai mult loc pentru oaspeţi. Baia de serviciu este funcţională? Ai destul spaţiu pentru hainele musafirilor şi papuci noi, de schimb? Acum e momentul să rezolvi şi această chestiune.

5. Curăţarea covoarelor. Nu aştepta până în decembrie să duci covoarele la spălătorie, atunci timpul va fi scurt şi nu eşti sigur că vei mai găsi loc. Cel mai simplu este să suni la Spălătoria de covoare Mercur şi să comanzi curăţarea covoarelor cu ridicare de la domiciliu. Aşa scapi de un stres în plus.

Apelează Spălătoria de covoare Mercur pentru curăţarea profesională a covoarelor tale!

Contactează-ne la 0751.957.754!