Cum să-ţi transformi balconul într-o oază de bine

transformi balconul

Odată cu temperaturile mai ridicate şi soarele prietenos, cu toţii vrem să ne petrecem mai mult timp afară. Dacă ai o curte, este foarte simplu să te bucuri de aer curat, dar şi dacă locuieşti la apartament poţi petrece mai mult timp de calitate în aer liber acasă: pe balcon!

Dacă nu dispui de foarte mult spaţiu, nu este un motiv să renunţi la idee. Oricât de mic ar fi balconul,dacă poţi aşeza acolo un scaun, este perfect.

În primul rând decorează-l cu cât mai multe flori! Pentru amenajarea cu flori, chiar nu îţi trebuie un spaţiu mare, căci poţi folosi ghivecele suspendate, ori jardinierele pe care le aşezi chiar pe marginea balustradei. Cu flori sau fără, suculente mai uşor de îngrijit, orice ai alege, asigură-te că sunt pe gustul tău şi că vei avea timp pentru ele. Poate chiar îţi poţi crea aici o grădină de plante aromatice, de ce nu?

Acum, în funcţie de spaţiu, poţi alege o canapea, fotolii sau chiar doar un scaun foarte comod – aici îţi vei petrece clipe minunate de relaxare într-un colţ de conversaţie sau de lectură. Ah, de-ar fi vara mai lungă! 🙂 Tot pentru confortul tău, şi, de ce să nu recunoaştem, pentru aspect, aşterne pe jos un covor moale şi plăcut la atingere. Multicolor sau oricum preferi, un covor îţi va da un plus de senzaţie de comoditate şi va transforma întreg spaţiul într-un loc mai intim.

Pentru că îţi va plăcea să îţi petreci şi serile în balcon, adaugă câteva becuri pentru lumină de ambient, speciale pentru exterior.Câteva lumânări mari, pe care să le aprinzi când se lasă întunericul, vor spori atmosfera specială şi te vei simţi ca şi cum ai fi într-o mică vacanţă!

Vestea bună este că nu trebuie să faci o investiţie mare pentru a te bucura de acest colţişor al tău, câteva flori, un fotoliu din casă şi un covor mai vechi curăţat la spălătorie pot face minuni pentru starea ta de spirit! 🙂

Te aşteptăm la Spălătoria de covoare Mercur, să testezi serviciile noastre profesionale de curăţare a covoarelor!