Cum poate să ajute curățarea covoarelor la prevenţia şi ameliorarea astmului şi altor probleme respiratorii

 curăţarea covoarelor

Majoritatea oamenilor cred că interiorul este un loc ferit de alergeni, bacterii și alte pericole care plutesc libere doar afară.  Ceea ce mulţi nu îşi dau seama, totuși, este că mulţi alergeni pătrund cu uşurinţă în interior. Aceştia se vor aşeza în diferite zone, dar au tendința să-şi facă un culcuş confortabil în covoare, casa dvs. devenind astfel foarte primitoare pentru aceste particule dăunătoare sănătăţii. Nu este necesar ca persoanele alergice să elimine covoarele din casa lor, pentru a evita agravarea afecţiunilor, ci alte soluţii sunt mai recomandate.

Cum poate ajuta curățarea covoarelor la atenuarea simptomelor diverselor afecțiuni respiratorii, precum alergiile și astmul?

Curățarea regulată a covorului vă va ajuta să eliminați mulți dintre contaminanții care se pot găsi în casa dvs. Acest lucru va ajuta la prevenirea pătrunderii acestor particule mai adânc în covor, unde odată ajunse pot cauza mari neplăceri.
Cea mai bună metodă de reducere a alergenilor este utilizarea unui fel de curățare care utilizează aspirația. Aspirarea este un exemplu, dar este demn de remarcat faptul că aspiratoarele mai mari vor avea tendința să funcționeze mai bine.

În timp ce curățarea locală cu aspiratorul va reduce în mod drastic alergenii și particulele de murdărie care se află în covor, acesta nu va elimina toți acești locatari nedoriți. Ei pot să se reproducă adânc în interiorul covorului tău, ceea ce le permite să facă rău oricărei persoane predispuse la alergii.
Curățarea profesională a covoarelor, care este unul dintre serviciile noastre la Spălătoria de covoare Mercur, va elimina aceste potențiale probleme. Acest tip de curățare va contribui, de asemenea, la aspectul curat al covorului şi la prelungirea duratei de viață a acestuia.
În general, trebuie să alegeți curățarea profesională a covoarelor la fiecare 6 până la 12 luni, pentru casele rezidențiale, și mai des pentru spaţiile comerciale.

Contactaţi-ne chiar acum pentru a programa curăţarea covoarelor dumneavoastră la Spălătoria de covoare Mercur!