Cum ar arăta covorul perfect pentru sufrageria ta

covorul perfect

Un covor în zona living-ului adaugă stil și confort, în timp ce ajută la definirea camerei în sine, în special dacă este o sufragerie open-space. Ce stil să alegi? Acesta ţine în principal de preferinţele tale stilistice, iar pentru dimensiune este bine să cunoşti câteva aspecte.

  1. Cât de mare sau mic trebuie să fie?

Pentru a afla dimensiunea ideală a covorului, îţi recomandăm să iei drept punct de referinţă masa din sufragerie. Măsoară-i lungimea şi lăţimea şi adaugă la acestea 50-60 de cm pentru fiecare parte. Astfel te asiguri că şi scaunele se vor afla pe covor si apectul general va fi unul ordonat şi elegant. Nu vrei să alegi un covor prea mic, să te împiedici în marginile lui când te aştezi la masă.

     2. Culoare şi stil

Designul și stilul general al camerei te vor ajuta să alegi culoarea potrivită pentru covor. Dacă vrei o alegere în stil clasic, optează pentru un covor cu motive florale, iar pentru camerele cu aspect modern poţi alege covoare cu motive geometrice, abstracte. Gustul personal te va conduce către opţiunea potrivită pentru tine și stilului tău de viață. Dacă vrei să nu dai greş, alege o nuanţă neutră, mai ales dacă decoraţiunile din cameră sunt deja foarte viu colorate. Nu te gândi că doar pentru că ai o masă ovală sau rotundă, trebuie să asortezi un covor cu marginile rotunde. Poţi alege şi unul în stil dreptunghi, fără îndoială, ambele vor arăta grozav!

  3. Material

Cel mai comun material folosit pentru covoare, lâna este apreciată pentru că este rezistentă în timp și moale. Un covor din lână este perfect pentru sufrageria ta, datorită faptului că îşi păstrează aspectul şi la trafic mai mare, izolează perfect şi creează confort.

Tu cum ai ales covorul din living-room?

Contactează Spălătoria de covoare Mercur pentru curăţarea profesională a covoarelor tale! La cerere,asigurăm şi transportul covoarelor la domiciliu. Pentru mai multe informaţii: 0751957754.