Covoare din filme renumite. Pe care le ştiai?

Pentru că suntem „specialişti în covoare”, mai exact în curăţarea lor, chiar şi în timpul liber, când vizionăm un film, de exemplu, nu putem să nu remarcăm covoarele. Sunt câteva filme în care designerii au ales să pună în valoare decorurile cu covoare remarcabile sau în care covoarele pot avea chiar un rol important ori comic. Să vedem, ce filme ştiai dintre cele ce urmează?

  1. Bineînţeles, pe primul loc se află “Alladin”, cu al său covor fermecat.

covorul aladin

Probabil e primul care ţi-a venit şi ţie în minte. Acest covor are personalitatea lui proprie şi este chiar un personaj al filmului,zboară la comandă şi te duce unde nici cu gândul nu gândeşti 🙂 Oare cât de des merge la curăţătorie? Încă nu am aflat. 🙂

2. Marele Lebowski.

covor filme

Pentru Jeff Lebowski, covorul tradițional din camera lui de zi este elemental de design care bucură ochiul şi “face din cameră un întreg”, un lucru pe care se pare că trebuie să-l afle toată lumea. Un covor ce primeşte un tratament dramatic şi comic, în acelaşi timp.

3. Downtown Abbey.

Covor Downton AbbeyCine a urmărit această frumoasă dramă cunoaşte interioarele ultra-elegante, ce poartă parfumul timpurilor trecute. Iubitorii antichităţilor şi obiectelor decorative găsesc în acest serial multă inspiraţie. Covoarele grele, cu modele complexe, sunt prezente în fiecare cadru din interioarele luxoase.

4. Big, filmul în care Tom Hanks se poartă ca un copil, reîntorcându-se cumva în timp, prezintă într-o scenă fermecătoare prin inocenţa ei, un covor muzical. Do-re-mi, parcă îţi vine şi ţie să îi încerci clapele.

 

5. Home alone, filmul preferat de sărbători, are multe faze haioase, printre care şi o “plimbare” cu sanie pe..covor! Iu-huuuu!

În vacanţa ce urmează, dacă nu ai văzut filmele de mai sus, sunt o idee excelentă pentru relaxare.

Pentru covoare impecabil de curate, contactează Spălătoria de covoare Mercur la 0751.957.754! Dacă ai chef să vizionezi mai multe filme, doar ne dai un telefon şi noi venim să luăm covoarele de la tine, pentru a ţi le returna percet curate în cel mai scurt timp!