În afară de cadouri, ce mai pui sub brad?

covor sub brad

E timpul să decorezi casa de sărbători şi să împodobim bradul! Bucuria sărbătorilor începe să se facă simţită şi doar câteva zile ne mai despart de emoţia Crăciunului, a revederii cu prietenii şi întreaga familie. Cei mai mulţi aleg să petreacă Crăciunul acasă, iar pentru a primi oaspeţii totul trebuie să fie perfect pus la punct, cel puţin aşa îşi doreşte fiecare. Odată curăţenia generală făcută şi covoarele curăţate la spălătoria profesională, poţi începe să  îţi aranjezi casa după cum îţi place.

Ghirlande naturale din brad sau de beteală, o perdea de globuri mari şi mici, aranjamente festive pentru masă, simpaticele şosete roşu cu alb pentru daruri de la Moşu’ şi, bineînţeles, bradul!  Felul în care îl decorezi este iarăşi o chestiune ce ţine de gustul personal, încearcă însă să găseşti un echilibru şi să nu exagerezi. Dacă vrei să încerci ceva mai modern anul acesta, poţi alege să faci un brad neconvenţional, din obiecte, de pildă din cărţi sau animăluţe de pluş! Poţi încerca chiar să faci unul cu crengi suspendate, va fi special şi admirat de toţi musafirii.

covor sub brad

Există însă o recomandare importantă, dacă vei împodobi un brad natural. Nu aşeza bradul direct pe covor, in suportul lui, iar daca nu poti evita această situaţie asigură-te că ai aşternut dedesubt un mic suport textil, care sa il protejeze. Pe lângă acele care mai cad din brad, se întâmplă adesea să fie şi răşină, iar acele pete nu sunt deloc uşor de îndepărtat, cel puţin acasă.

Şi mai important decât decoraţiunile, nu uita să te distrezi de aceste sărbători! Vizite, colinde, vin fiert, dragoste şi înţelegere pentru cei de lângă noi. Oricum vă decideţi să sărbătoriţi Crăciunul, noi vă dorim să aveţi parte de sărbători fericite!

Pentru curăţarea covoarelor tale, te invităm să ne contactezi telefonic Spălătoria de covoare Mercur pentru a face o programare în această perioadă foarte solicitată.