Anul se reînnoieşte, casa se primeneşte

casa se primeneşte

Luna ianuarie, cea denumită după Ianus, zeul roman al porţilor, uşilor, începuturilor şi sfârşiturilor, este aici. Noi începuturi, energie proaspătă şi planuri mari pentru fiecare la început de an. Chiar dacă această trecere este mai mult formală, odată ce anul se reînnoieşte, la fel ne dorim şi noi, să fim mai curaţi şi mai buni. Cea mai bună cale pentru a-ţi “curăţa” stilul de viaţă este să te ocupi de mediul ce te înconjoară. Unii simt nevoia să renunţe la multe dintre lucrurile ce aglomerează camerele, alţii schimbă designul sau destinaţia încăperilor.

Schimbarea exterioară aduce, conform principiilor Feng Shui, un nou flux de energie şi regenerarea forţei personale. Dacă nu aţi reuşit să alocaţi în program curăţarea covoarelor înainte de sărbători, începutul de an este momentul perfect pentru o programare.

Dincolo de aspectul frumos, curăţarea profesională a unui covor înseamnă aer de mai bună calitate în casa ta, căci covorul este asemenea unui filtru de aer. Curăţarea periodică a covoarelor este necesară în special pentru persoanele care suferă de diverse alergii sau afecţiuni pulmonare. Există unele opinii conform cărora trebuie să cureţi un covor doar dacă este absolut necesar, existând pericolul deteriorării acestuia. Trebuie ştiut că metodele moderne de curăţare şi agenţii chimici sunt perfect siguri pentru covoare, fiind creaţi pentru a ajunge ferm, dar ușor, între fibrele covorului dvs. pentru a le curăța complet.

De fapt, una dintre cele mai bune modalități de a vă păstra covorul ca nou este să îl curățați în mod regulat. După ce primiţi covorul curăţat, veți fi uimiți de cât de curat și nou arată, chiar și în zonele cu trafic intens.

Vă invităm să apelaţi la serviciile noastre de curăţarea a covoarelor începând cu data de 8 ianuarie. Pentru cei care doresc, putem asigura preluarea covoarelor de la domiciliu şi livrarea lor curate.

Un An Nou fericit şi plin de reuşite vă doreşte echipa de la Spălătoria de covoare Mercur!