5 feluri în care îţi poţi pregăti casa pentru vară

casa vara

Curăţenia de primăvară a fost făcută, probabil aţi dus covoarele la o spălătorie profesională – dacă nu – nu este timpul pierdut, iar acum că temperaturile cresc este timpul să ne pregătim casa pentru a ne bucura de vremea caldă de vară.

În primul rând, păstraţi în cameră doar lucrurile necesare, rearanjaţi mobilierul dacă este necesar pentru a maximiza spaţiul, păstraţi doar accesoriile care se potrivesc cu starea interioară şi acest anotimp,  vara este despre spațiu, lumină și aer, nu despre dezordine şi alglomerări inutile. Mai apoi:

  1. Curăţaţi ventilatoarele portabile sau aparatele de aer condiţionat, precum şi tavanele pentru eficiență maximă și praf minim.
  2. Înlocuiți perdelele grele cu un material mai ușor. Dacă spaţiul vă permite, amplasaţi plante de interior în dreptul ferestrelor, pentru a crea mai multă umbră şi a ţine căldura lunilor de foc departe.
  3. Curățați ferestrele în interior și în exterior și verificați eventualele deteriorări ale acestora. Dacă ferestrele sunt în bună stare, vă vor ajuta să păstrați aerul răcoros înăuntru și aerul cald afară.
  4. Dacă locuiţi la curte, verificați dacă furtunurile exterioare prezintă scurgeri și reparați-le sau înlocuiți-le, dacă este necesar. Reglați aspersoarele și timpul de udare. În timpul verii, cel mai bun timp pentru a uda grădina este seara târziu, după ce soarele a asfinţit, sau dimineața devreme, când aerul este cel mai rece.
  5. Vacanțele de vară înseamnă o pauză de două luni de la școală pentru copii. Creați o mică zonă de activităţi pentru copii într-un colț relativ mai răcoros al casei. Puteţi marca acest spaţiu cu un covor colorat şi să îl separaţi printr-o draperie subţire de restul casei. Un loc plin de jucării, cărți și jocuri, astfel încât cei mici să-și găsească întotdeauna diverse lucruri de făcut şi să-şi petreacă timpul în mod distractiv.

Dacă te-ai hotărât să duci covorul la o spălătorie, nu ezita să ne contactezi pentru cele mai bune rezultate. Sună la 0264-44-6652 sau 0264-44-9999 şi programează data la care vrei să aduci covoarele la spălătorie sau să fie ridicate de la domiciliul tău. Te aşteptăm!